Croissanter, glad-skratt och spöken

Imorse blev det en mysig morgon för både Albin och mig. Han fick möta upp bästa vännen här nere som flyttade hem i våras, för att göra sällskap till skolan. N skulle vara med i skolan idag. Så härligt att se dem tillsammans! Fick också krama om hans föräldrar och en annan pappa som var här på besök. Härligt med lite ”gamla” ansikten.

Jag hoppade över frukosten idag och följde med E bort till A på Cinderella Wellness där hon skulle färga håret och göra slingor. Hängde där med E och A och pratade under tiden. Så mysigt, tack för den stunden tjejer. Fick juice och nybakt croissant av A, tack det var ljuvligt!

När Albin slutade skolan vid 12 åkte vi allihop till Anfi. Där sken inte solen alls faktiskt, men vi la oss på stranden ändå. Efter en stund kom N och hans familj, och en familj till som är på besök (eller delar av en familj). Vi käkade på tex mex allihop. Jag var så hungrig så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Orkade knappt vara trevlig till slut, ville bara ha mat i magen😂. Vi la oss på stranden en stund till och grabbarna badade tillsammans. M, den andra mamman som är på besök, lekte med kidsen och hennes härliga skratt ekade över hela stranden, så härligt att höra🥰.

Vi åkte hem, Albin och jag gjorde oss iordning för halloween-disco och åkte ner till skolan. Där hade några från föräldrarådet gjort så fint, pyntat och gjort spellista, fixat lekar och köpt in fika och snacks. Till och med pms-häxan var där. Bra jobbat tjejer! Albin hade jätteroligt. Efteråt mötte han upp N och E för att hänga med dem. Vi andra åkte en sväng till PDI där vi tittade runt lite, köpte glass och kollade in Templo Equmenico. Mc Donalds firade visst också halloween. Eller i alla fall den killen som satt på donken😂😳.

Tillbaka i SA igen skjutsade jag hem Noah, hämtade Albin och slängde mig på sängen. Han spelar, får väl se om mamman somnar först idag.

Sa på återseende till en familj ikväll, som flyttar hem igen imorgon. Tiden har gått så himla fort, redan dags för dem att åka hem. Jag är glad för att vi har träffats, och vi säger på återseende istället för hej då❤️.

Albins klass har haft tema Skriet i skolan. Riktigt coola bilder har de fått till😊👏.

Älskar också lådan de har på skolan.

Natti natti and over and out❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s