Det är något i kroppen

Kände mig inte helt hundra när jag vaknade. Vet inte vad det är riktigt. Jag fick iväg Albin till skolan och satte mig framför datorn för att ha seminarium med mina kursare i Sverige. Det var mitt första online-seminarium så jag var lite nervös, men det gick jättebra. På 45 minuter avhandlade vi internetanvändning, psykisk ohälsa, kriminalitet, självskadebeteenden och heder. Såå intressanta ämnen och vi hade kunnat prata mycket längre än så. Nu återstår bara en inlämning i den kursen så är den slut sen.

Jag la mig på soffan en stund för att vila, och började titta på nya säsongen av Så mycket bättre. Är inte Orup lite dryg? Det var väldigt fina versioner av låtar de fick fram. Jag gillar Petter skarpt! Kul med ny säsong.

Jag hann inte titta färdigt förrän det var dags att åka. En vän hade ställt upp på ett hälsosamtal med mig. Jag skulle prata med någon som ville genomföra en förändring, och sen kolla mig själv hur mycket jag använt mig av MI under samtalet. Hon har själv läst MI och sa att jag klarade det bra. Hoppas läraren känner likadant😬😊. Tack snälla för hjälpen! Jag fick dessutom se hur de bor och blev bjuden på både smoothie och lunch. Det blev en supermysig förmiddag😍. Så härligt att få sitta i deras trädgård och titta på alla fina blommor.

Jag åkte direkt därifrån för att handla lite. Både till oss själva men också till våra vänner som kommer inatt. De ville ha lite frukost på plats imorgon bitti och det har de nu. Stannade på vägen tillbaka och tvättade bilen och dammsög ur den. Den behövde få lite kärlek😊. Blev lagom att hämta upp Albin vid skolan på vägen hem. Han hade haft en bra dag, och avslutade den med tabata på gympan, så han var helt svettig. Bra jobbat!

Vi åkte hem, bråkade om läxor och det slutade med att Albin somnade. Jag försökte väcka honom för att åka till padeln men han var så slut så han fick sova vidare. Vi känner båda två att vi inte är direkt hungriga, utan mer törstiga. Han sov i två timmar, så han behövde det nog😊. Kändes som ett bra val att skippa padeln.

När han vaknade käkade vi lite och grannen kom över för att gå på promenad efter middagen. Vi travade på bra bort till första trapporna mot PDI, där vände vi och gick tillbaka. När jag kom hem var jag helt svettig😊. Så skön promenad! Det gör vi om!

Annars har kvällen spenderats i soffan med film och lite spansk-plugg. Nu landar vännerna om 45 minuter. Vi har längtat efter dem.

Hasta luego!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s