Käftsmäll och långfinger

Kl 4.30 vaknade jag imorse. Av att några skrek på gården. Tänkte direkt att knäppgöken var igång igen, men blev lite förvånad över att hon skrek på tyska med en man. Låg och lyssnade en stund och tittade sen ut genom fönstret. Det visade sig att det kom från en helt annan lägenhet och det var ett tyskt par som var osams. Och tyckte att det var ok att väcka hela gården klockan 4.30!!! Haha vad är det för galna grannar här egentligen?😂🙈 Jag hade jättesvårt att somna om och sov väl en kvart till innan klockan ringde.

Albin gick upp tidigt han för att öva på en dans till musiken i skolan. Det gick sådär eftersom han var rätt trött på morgonkvisten🙄. När vi gick till skolan tänkte jag att jag typ ville smälla hela världen på käften. Jag har svårt att låtsas att må bra och vara glad när jag inte är det, så det var nog en och annan förälder som såg röken komma ut ur öronen på skolgården.

Jag gick fortfarande lika sur, till yogan och när A gick varvet runt för att fråga hur alla mådde, svarade jag bara Fråga inte. Vi får alltid sätta en intention för yogapasset och idag fick det bli att vara här och nu, och att andas ut allt det jag inte ville känna längre. När passet var slut kändes det mycket bättre i både kropp och själ. Tack för att du har yoga under träden, A🙏. Och för att du visar så grundligt hur vi ska göra så det inte blir fel. Kroppen känns alltid lite lättare och jag känner mig längre efter passen. Idag hjälpte det sinnet också💕.

Jag gick direkt från yogan till I som har sin andullationsstudio på Rocas. Jag sa att livet var skit och fick en kram innan jag la mig på britsen. Hon satte igång apparaten och under tiden den arbetade pratade vi. Hon är en sån som jag är. Som inte tar den bekväma vägen och säger det man vill höra, utan det man behöver höra. Vi pratade om vad jag vill i livet, var jag vill vara, vad jag vill göra. Hon tipsade mig om att skriva ner på ett papper, allt jag vill göra och det som det pirrar i magen när jag skriver, det är det jag brinner mest för och ska göra.

Hon påpekade också kärleksfullt att jag är bra på att komma med ursäkter, och talar om vad jag inte vill eller inte kan göra. Istället för att fokusera på vad jag verkligen kan och vill. Jag fick i uppgift att skriva ner 100 saker som jag vill göra eller vill vara. Jag kan ha pekat finger åt henne en gång också, ni vet hur det är när någon träffar en öm punkt. Jag menade det verkligen men gjorde det med kärlek. Jag sa till henne att det egentligen var en dålig dag för ett samtal eftersom jag var rätt anti det mesta. Hon tyckte tvärtom att det var super, för när man är på sånt humör lindar man inte in något utan då kommer det bara ut rätt och slätt.

Tack I för idag. Älskar att du påminde mig om saker jag vet men glömt bort lite…

Jag gick direkt därifrån och satte mig i kyrkan för att plugga men började på min lista. Kom upp i 37 saker vilket jag tycker är grymt bara det! Det är inte helt enkelt att komma på 100 saker man vill. Men jag ska nog få ihop den listan! A kom in och var jublande glad då hon fått veta att hon ska få jobba med T i köket den här säsongen också. Stort grattis till henne!👏💕

Jag fick inte jättemycket gjort gällande skolan. Jag skrev färdigt och skrev ut saker till helgens retreat, fick en fin kort pratstund med prästen S och sen kom I för en fin pratstund också.

Jag är så glad för att jag märker när jag inte mår bra, och att jag fått lära mig att göra något åt det då. Ingen av oss är perfekt, hur mycket vi än jobbat med oss själva, men grejen är den att jag nuförtiden märker när det är dags att göra något åt saken. Tacksam för det.

Efter skolan blev det våfflor i kyrkan. Jag fick äran att sitta och flirta lite med sötnosen R. Jag skulle vilja ta med honom hem så söt är han! Hans ögon blir farliga när han växer upp och blir stor😍.

Vet ni vad jag har gjort också!? Jag har anmält mitt intresse till ett hemligt konstprojekt. Tänker att jag ska säga ja till saker i livet! Och då blir det så här! Det ska bli spännande, även om det innebär fotografering endast iförd stringtrosor😳🙈🤪.

Ikväll fick Albin åka med till padeln så jag behövde inte skjutsa och följde inte ens med faktiskt. Jag la mig på sängen och tittade på en film istället. Busigt va!? Mitt på eftermiddagen. Det har varit galet varmt idag, någon hade sett termometern vid 100-poolen, som visade 40 grader. Det ryktas att det är Calima på ingång och det känns i luften…

När Albin kom hem från padeln blev det den tredje Twilight-filmen och sen sovdags för honom. Jag ska också sluta mina ögon nu. Imorgon kommer pappsen! Så mysigt❤️. Det blir mest Albin som får träffa honom den här gången men jag ska njuta av hans sällskap så mycket jag hinner också.

Hasta luego

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s